sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Takapihan valloittajat

Pennut ovat valloittaneet takapihamme. Viimepäivien lämmin sää ja pääsiäisloma on mahdollistanut sen, että ne viettävät suurimman osan päivästä takapihalla temmeltäen. Jyrki rakensi eilen aidan kukkapenkkiini tulppaanien ja ruusujen turvaksi, kun ne olisivat maistuneet niin hyvin vintiöille. Pentujen mieluisin paikka on valtava alppiruusu, jonka varjoissa on hyvä leikkiä vaanimista ja kimppuun hyökkäämistä. Pensaan alta kuuluu vaan rapinaa, murinaa ja sitten "käh, käh, käh...", kun hyökätään kaverin kimppuun. 


Ylva, Camilla ja Cassu toivat eilen koirille koko Ikea -kassillisen käytettyjä tennispalloja. Niitä on revitty ja pyöritelty pihalla ja sisällä.Uutena leikkinä pennut ovat myös päässeet jyrsimään rouhetikkuja -tosin hampaat eivät niistä juuri vielä mitään saa irti. Yritys on kuitekin kova ja niitä on parempi jyrsiä, kun esimerkiksi meidän varpaitamme.


Olen myös päättänyt tyttöjen osalta, kuka lähtee mihinkin perheeseen. Säilytän tässä vielä kuitenkin jännityksen, kunnes olen jutellut perheitten kanssa ensin. Poikien osalta en ole vielä saanut lopullista päätöstä aikaan, ne kun ovat keskenään niin samankaltaisia luonteeltaan ja vaihdan mielipidettäni päivästä toiseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti